„Potpisaću novi ugovor kada mi klub ponudi isti“

Fudbal 20. jul 202110:43 0 komentara
Dušan Vlahović
AP Photo/Salvatore Laporta

Čudne stvari se dešavaju u Fiorentini. Dok uprava kluba izjavljuje kako želi svim silama da zadrži Dušana Vlahovića, sam fudbaler je dao povoda da se razmisi da li je to baš tako.

Iza njega je sjajna sezona u kojoj je bez sumnje bio najbolji pojedinac u ljubičastom dresu, privukao je interesovanje mnogih klubova, ali predsednik kluba Roko Komiso govorio je da ga neće pustiti ispod 60 miliona evra, istakavši da je srpskom napadaču ponuđen novi ugovor prema kome bi znatno više zarađivao. Međutim, sada se postavlja pitanje o istinitosti Komisovih reči.

Naime, tokom jučerašnjeg ćaskanja sa navijačima neko od njih je, kako to već ide, dobacio upitno Vlahoviću kada će da produži ugovor sa klubom, na šta je on odgovorio: „Kada mi ponude novi ugovor“.

Čudne stvari se dešavaju u Firenci, od toga da je Komiso smenjivao i vraćao trenere bez neke preterane logike, do najave pohoda na Evropu, da bi se u jednom trenutku klub borio za opstanak, pa sada i ovih reči Dušana Vlahovića koje upućuju da se taj niz nastavlja.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!