Spanulis: Naravno da je kraj blizu, punim uskoro 39

Printscreen YouTube

Ikona grčke košarke Vasilis Spanulis govorio je u intervjuu za France 24 o poencijalnomn kraju proslavljene karijere i naglasio da bi posle povlačenja želeo da ostane u svetu košarke.

Naravno, razmišljao sam o tome. Imam 38 godina, uskoro ću napuniti 39 i izgledno je da će kraj karijere doći brzo“, rekao je Vasilis Spanulis o potencijalnom povlačenju iz aktivnog igranja košarke.

I dalje ne znam šta ću u raditi, ali bih želeo da sostanem aktivan i da se bavim nečim u vezi sa košarkom“, izjavio je legendarni grčki košarkaš.

Pre dolaska u Olimpijakos 2011. godine Spanulis je nastupao za NBA ekipu Hjuston Rokits, a u dva navrata bio je igrač najvećeg rivala Panatinaikosa, sa kojim je bio prvak Evrope 2009. godine. Sa Olimpijakosom EL je osvojio 2012. i 2013. godine.

Najbolji je strelac u istoriji EL, bio je MVP tog takmičenja 2013. godine, a sa seniorskom reprezentacijom Grčke osvojio je zlato na Evrobasketu u Beogradu 2005. godine, kao i srebro na Mundobasketu 2006. godine u Japanu i bronzu u Poljskoj 2009. godine na kontinentalnom šampionatu.

Komentari

Vaš komentar