Stanojević: Iskustva naših klubova na Kipru nisu bila dobra

Fudbal 15. sep 202111:531 komentar
Izvor: fk partizan

Ekipa Partizana otputovala je na Kipar, gde ih u četvrtak očekuje meč prvog kola UEFA Lige konferencija sa Anostozisom, a šef stručnpg štaba Aleksandar Stanojević pred polazak rekao je da mu se ne dopada to što je javnost njegovom timu već "upisala" tri poena na ovom gostovanju.

„Mi se prema svima ophodimo tako, smatrajući da smo grandiozni. A na Kipru se nije slavio od šezdeset i neke. Zato ne vidim razlog da budemo baš toliki optimisti, iako smo mi klub koji često igra evropska takmičenja i imamo čemu da se nadamo. Istorija nas uči da respekt mora da postoji“.

Stanojević je istakao da ne traži alibi ekipi unapred, nego da ne želi da se opuste.

„Idemo da se odmerimo sa direktnim konkurentom za prolazak u narednu rundu takmičenja. Analizirali smo ih, gledali utakmice, temeljno se bavili njima, potpuno smo spremni. Igraju sa četiri defanzivca pozadi, imaju veoma iskusnog napadača, snažnog, visokog… Imaju dosta internacionalaca koji znaju da igraju… Takođe, iskustva naših klubova na Kipru u proteklim sezonama nisu bila dobra, pa ulazimo u meč maksimalno oprezni i motivisani“.

Crno-beli će igrati otvoren fudbal na „rajskom ostrvu“.

„Pokušaćemo da igramo ofanzivno, sa ofanzivnim sastavom, a da li ćemo se nametnuti to ćemo da vidimo“, rekao je Stanojević.

Komentari

Vaš komentar