Ana: Ciljevi su Rio i Gren slem tuniri

Tenis 17. feb 201622:01 > 22:03
Graham Denholm/Getty Images Entertainment

Ana Ivanović je solidno počela sezone. U Sankt Peterburgu je stigla do polufinala. U Dubaiju je lako preskočila prvu prepreku. Trenutno je 17-ta teniserka na WTA listi, a nije imala ni previše muke da savlada treću na svetu, Simonu Halep i dođe do trećeg kola,

Pored toga, Ana mora da podrži i dečka Bastijana Švajnštajgera. Naime, on podržava nju na turniru u Dubaiju, a njega napadaju sa Ostrva zbog toga što ne pokazuje lojalnost prema timu. Kolege iz Britanije smatraju da bi bilo daleko korektnije da je Švajnštajger ostao uz Junajted iako je povređen, nego što prati tenis. Bez obzira na to što je zaljubljen u Anu Ivanović.

“Ne želim da pričam o privatnom životu. Pored toga ne čitam ni šta se piše o njemu. Ove sezone imam velike ambicije i maksimalno sam posvećena onome što se dešava i šta me očekuje na terenu. Prioritetni ciljevi su mi Gren slem turniru i Olimpijske igre. Izuzetno bih volela da se dokopam medalje u Brazilu” rekla je devojka koja je svojevremeno osvojila Rolan Garos i bila prva teniserka planete.

Podsećanja radi Ana Ivanović je prvi Gren slem završila u trećem kolu. Posle velike borbe bolja od Ane Ivanović bila je Amerikanka Medizon Kiz.