Đoković zapevao: O problemima neću da pričam

Tenis 30. avg 201605:40 > 05:45
Elsa/Getty Images

Najbolji teniser sveta Novak Đoković bio je raspoložen posle pobede nad Jiržijem Janovicem na startu US Opena.

Srpski igrač je čak i otpevao nekoliko stihova Fila Kolinsa, koji je učestvovao u ceremoniji svečanog otvaranja turnira, a o eventualnim problemima sa rukom nije želeo da priča.

„Bilo je sjajno vratiti se ovde, večernje sesije na ovom stadionu su nešto najbolje na svetu. Nadam se da ste zabavljali“, rekao je Novak pre nego što je zapevao i dobio ovacije publike na „Artur Eš“ stadionu.

„Izvinite, ali morao sam, obećao sam sebi da ću ovo da uradim„.

Prvi igrač sveta je naveo da nije lako igrati na vrhunskom nivou tokom čitave godine, a o medicinskom taj-autu i masaži mišića desne ruke nije mnogo pričao.

Ima dana i nedelja kada ne možete da date 100 odsto mogućnosti. Ne mislim da je potebno da pričam o medicinskom tajm-autu. Pobedio sam, prošao sam, idemo dalje. Dobro je što sam prebrodio ovaj dan“.

Novak je delimično zadovoljan kako je odigrao prvi meč posle eliminacije u 1. kolu Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru.

„Bio je to dobar nastup, pogotovo treći i četvrti set. Jirži je nepredvidiv teniser, ima jak servis i kada loptica dolazi tom brzinom možeš samo da se moliš da je vratiš kako treba. Generalno, bio je dobar meč“.

Srbin na „Artur Ešu“ ima skor 20-1 kada su u pitanju dueli u večernjem terminu.

Osećam se kada zakoračim ovde kao da sam u mračnom tunelu, ali uvek postoji svetlost, a „Artur Eš“ je to svetlo na kraju tunela„, istakao je Đoković, koji će se u 2. kolu sastati sa Čehom Jiržijem Veselim.