Ivanović: Moguća operacija, ali nešto moram i da promenim

Tenis 31. avg 201617:26 > 17:27
Elsa, Getty Images

Ana Ivanović doživela je težak udarac na US Openu. Već u prvom kolu poražena je od Čehinje Alertove. Brzo se pojavila na pres konferenciji, a zatim otvorila dušu.

„Promene su nužne. Svesna sam i verujem da i dalje mogu da igram vrhunski tenis, ali nešto nije u redu. Ostaje da popričam sa mojim timom, kao i sa lekarima da bi ustanovili koliko je teška povreda ruke. Možda će biti neophodna i operacija. Nisam zadovoljna. Mnogo sam truda uložila da bi stigla spremna na US Open, imala sam velika očekivanja i na Olimpijskim igrama. Ali nešto nije u redu. Nešto moram da promenim i spremna sam za to. Dobro je da sam psihički jaka i da ne pomišljam na predaju“ rekla je Ana Ivanović.

Da li nastavljate saradnju sa trenerom Sirsom?

„To nije pitanje na koje mogu da odgovorim odmah. Pričaćemo, analizirati situaciju i doneti adekvatnu odluku. Sada je najvažnije da rešim problem sa povredom desnog zgloba“

Kako sada stvari stoje, trener Ane Ivanović Najdžel Sirs, inače otac supruge Endija Mareja, će uskoro ponovo biti bivši trener Ane Ivanović. Ana je sa Sirsom sarađivala i pre nekoliko godina, ali rezultata kao ni u poslednje vreme nije bilo.

Da li ćete gledati prijateljsku utakmicuizmeđu Nemačke i Finska?

„Naravno. Biću uz TV i podržavati supruga kao što i on mene podražava“