Novak: Odmor sa porodicom, pa napad na titulu u Londonu

Tenis 03. nov 201410:48
Tanjug/AP Photo/Michel Euler

Najbolji teniser planete, Novak Đoković, odbranio je titulu u Parizu i ne krije oduševljenje što je podigao pehar. Takođe, pun je samopouzdanja pred završni turnir u Londonu, koji je osvajao protekle dve godine, odnosno tri puta u karijeri.

„Osvojiti drugu godinu za redom pehar u Parizu je neverovatno. Uživao sam tokom celog turnira. Sa Raonićem sam igrao najbolji meč od početka nadmetanja,uspevao sam da ukrotim njegove brze i jake servise. Kvalitetno sam odigrao i uspeo da pobedim što je i najvažnije“, kaže Đoković.

Ipak, čini se da se Nole još više raduje borbama u engleskoj prestonici:

„Definitivno me ohrabruje činjenica da sam osvojio jedan od najvećih i najvažnijih ATP turnira i da mi ovaj podvig daje samopouzdanje pred susret sa osam najboljih tenisera na planeti. Dve uzastopne titule u Londonu daju mi nadu da mogu opet. Pogotovo što sam ove nedelje sjajno igrao i što sam u odličnoj formi. Imam vremena da napunim baterije, provedem malo vremena sa porodicom pa da krenem u nove izazove. Uzbuđen sam i sada imam još veću motivaciju. London je simbol za najspektakularnija teniska borilišta i publika u engleskoj prestonici, isto kao i u gradu svetlosti obožava tenis. To me raduje. Biće uzbudljivo, biće teško ali jedva čekam da počne“, istakao je Novak.

Sigurni smo da nam uzbuđenja tek predstoje. Novaka u borbi za titulu u Londonu, od prvog do poslednjeg poena možete pratiti uz direktne prenose na kanalima Sport kluba.