Francuski teniser oštro o AO: Tretiraju nas kao idiote, sve zbog novca!

Tenis 08. feb 202120:19 > 20:45
Getty Images Sport, Phil Walter

Francuski teniser Benoa Per oštro je kritikovao celokupnu organizaciju Australijan opena, posle ispadanja u prvom kolu turnira u Melburnu.

Per je na startu iznenađujuće ispao od Belorusa Jegora Gerasimova, 50 pozicija lošije rangiranog rivala. Po završetku takmičenja, nije se libio da iznese mišljenje.

Za mene je cela ova organizacija skandalozna. Mečevi su bili loše organizovani, priprema celog turnira je veoma loša, sve je skraćeno i okrnjeno. Mislim da je ceo ovaj turnir jedno veliko s*anje. Novac je glavni, sve je ovo zbog novca. Izgubiće mnogo para ako se ovaj turnir ne održi. Sve što se dešava ovde je sramno„, rekao je 31-godišnji teniser.

Igrač poznat po oštrom jeziku nije se tu zaustavio.

Ja se nisam prijavio za ovako nešto. Prijavio sam se za karantin gde mogu da treniram 14 dana, a ne da ne mogu da izađem iz sobe. Došao sam na svoju ruku i zbog jednog pozitivnog slučaja, sa kojim nisam ni putovao, morao sam da budem u karantinu. Za to se nisam uopšte prijavio. Posmatraju nas i tretiraju nas kao idiote. Šta god da se desilo ovde, oni bi održali turnir. Moraju. Ne razumem šta radi ATP. Niko ne može da uživa u ovome„, dodao je Per.

U sličnom tonu posle ispadanja u prvoj rundi govorila je i Nemica Anđelik Kerber. Detaljnije o tome pročitajte na OVOM LINKU.

Komentari

Vaš komentar