Đoković oduševljen poklonom koji je dobio u Austriji

Tenis 27. nov 202109:34 > 09:344 komentara
Novak Đoković
Teniski savez Srbije

Najbolji teniser sveta Novak Đoković dobio je skije na poklon posle pobede nad Austrijom u Dejvis kupu u Inzbruku, i bio je zahvalan domaćinima na trudu.

„Divan poklon. Skije su spremne. Želim da se zahvalim SPURart-u na tome što su napravili posebne skije s mojim logom, zaista sam impresioniran. Nisam to očekivao. Strastveni sam skijaš, takmičio sam se kao dete – moj otac, stric, tetka, svi su bili profesionalni skijaši“, rekao je Đoković, koji je odrastao na Kopaoniku.

„Proveo sam mnogo vremena na planinama u Srbiji. Skijanje mi je duboko u srcu, verovatno broj jedan sport za mene posle tenisa. Volim taj osećaj koji imam na planini. Počastvovan sam, dizajn je fantastičan i zahvalan sam“.

Novak Đoković
Teniski savez Srbije

Takođe, Đoković je otkrio da je dobio i poklon od Turističke organizacije Inzbruka.

„Asocijacija mi je dala kupon da se vratim u Austriju i skijam sa Benjaminom Rajhom, olimpijskim šampionom. To definitivno neću propustiti, jedva čekam. Popričao sam malo s njime i nadam se da ćemo sledeći put biti zajedno na skijama. Biće to neverovatno iskustvo“.

U prvom kolu Dejvis kupa, Srbija je pobedila Austriju sa 3-0, a u drugoj rundi se sastaje sa Nemačkom, u subotu od 16.00.

Komentari

Vaš komentar