Kirjos: Cicipas mi je bio dubl-partner, teško da može gore od toga

Tenis 26. jul 202209:091 komentar
Nik Kirjos
Shaun Botterill/Getty Images

ATP turnir u Vašingtonu održaće se od prvog do sedmog avgusta, a jedan od igrača koji će na njemu nastupiti i u singlu i u dublu biće vicešampion Vimbldona Nik Kirjos. Temperamentni Australijanac je poslednji put u prestonici SAD igrao 2019, a zanimljivo je da mu je tada dubl-partner bio Stefanos Cicipas, igrač sa kojim je u međuvremenu u velikoj meri pokvario odnos.

Kirjos i Cicipas su u meču trećeg kola na prethodnom Vimbldonu odigrali neverovatan meč, koji je pre svega obilovao skandalima pored terena, a nakon meča igrači su se „častili i na konferenciji za medije“.

*ATP: Alkaraz u probranom društvu, pad srpskih tenisera

Ovog puta Kirjos će u konkurenciji parova igrati sa Amerikancem Džekom Sokom, a obojica su bili gosti „instagram lajv“ sesije u organizaciji turnira u Vašingtonu.

„Često ću u narednom periodu igrati dublove, a jedva čekam da zaigram u Vašingtonu. Moj prethodni dubl-kolega… Da, igrao sam sa Stefanosom, tako da teško da može da bude gore od toga sada. Jedva čekam da počne“, rekao je Nik Kirjos.

„Mislim da je sada pravo vreme da pobegnem“, našalio se Džek Sok.

Francuski teniser Benoa Per je tokom ovog razgovora na IG komentarisao da Kirjos i Sok loše igraju video igru FIFA, na šta je Kirjos odgovorio kroz šalu da m Francus duguje 20 hiljada dolara. Per je napisao novi komentar – „Previše sam pijan da bih pričao“.

Turnir u Vašingtonu pripada seriji ATP 500, igra se na otvorenom na tvrdoj podlozi, a prošlogodišnji pobednik je Janik Siner, koji je u finalu porazio Makenzija Mekdonalda.

Komentari

Vaš komentar