Kirjos: Ne zanima me s kim igram, serviraću jako

Tenis 05. feb 202115:56 0 komentara
Mike Owen/Getty Images

Australijski teniser Nik Kirjos je odlično prošao na žrebu za prvi Grend slem u sezoni. Igraće sa kvalifikantom iz Portugalije Frederikom Fereirom Silvom. Pre nego što je žreb obavljen Nik je tvrdio da ga ne zanima ko će mu biti protivnik.

Lično me ne zanima, idem dan po dan i ne zanima me koga ću izvući. Mogu da izvučem bilo koga ali igraću isto kao i do sada. Serviraću jako i igraću jako i pokušaću da nađem svoj ritam. Ako dobro udaram, obično pobeđujem. Ako ne, onda se desi bitka ili nešto kao danas se dogodi gde se radi samo o nekoliko poena tu i tamo„, kazao je Nik Kirjos posle završetka ATP Kupa.

Australijski teniser je pričao i o činjenici da neće biti tribine ispunjene do poslednjeg mesta što je obično slučaj na Australijen Openu.

Teško je pričati o tome jer se radi o teniskom meču. Sa svime što se događa ne bi trebalo da ima bilo kakvo značenje. Ali naravno da će biti teško, ako gubim 2:0 u setovima i vraćao sam se zbog toga što je bilo navijača. Da ih nije bilo verovatno ne bih dobio. Definitivno to daje prednost nekim igračima koji su naviknuti na minimalnu publiku. Biće teško, posebno kada se igra u tvom dvorištu. Igrao sam sa Hačanovom, Nadalom i svi su poludeli na stadionu tada„, dodao je Kirjos.