Kirjos: Različiti igrači, različite ličnosti…

Tenis 08. jul 202210:30
Nik Kirjos
Izvor: Justin Setterfield/Getty Images

Baš je ovim rečima Nik Kirjos započeo tekst pored slike koju je stavio na svoj Instagram profil. Na slici je Rafael Nadal sa kojim je trebalo da igra polufinale Vimbldona, ali se Španac povukao zbog povrede trbušnog mišića.

Nadal i Kirjos je trebalo da igraju u petak popodne na Centralnom terenu i to posle Novaka Đokovića i Kamerona Norija. Ipak Rafa je morao da se povuče jer ga je stigla i druga teška povreda ove sezone od koje nije mogao da bude jači. Stopalo je uspeo da sanira posle Rolan Garosa, ali je ovde na Vimbldonu morao da stane.

„Različiti igrači, različite ličnosti. Rafa, Nadam se da će tvoj oporavak dobro proći i svi se nadamo da ćemo te videti zadravog uskoro. Do sledećeg puta…“, napisao je Nik Kirjos na Instagramu.

Kirjos je u svojoj poruci na Instagramu napravio zanimljivo poređene između sebe i Nadala. Ono što je svakako razlika između njih dvojice je broj trofeja i Grend slem titula. Australijanac u nedelju ima priliku da dođe do tek prve titule, dok je Nadal ove sezone došao do svoje 22. titule na najvećim turnirima.

Vimbldon možete da pratite na Sport Klubu uz SBB ukoliko još niste korisnik SBB usluga – put EON aplikacije uz EON Mini paket van SBB mreže preko bilo kog interneta u Srbiji. EON Mini dostupan je za 1.299 dinara, bez ugovorne obaves u narednih 30 dana.

Komentari

Vaš komentar