Kirjos: Voleo bih da smo mogli da uradimo više za Novaka

Tenis 17. jan 202209:2210 komentara
Jonathan DiMaggio/Getty Images

Košarkaš Čikago Bulsa Nikola Vučević poslednjih dana na društvenm mrežama pružao je jasnu podršku najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću u svetlu njegovog tretmana u Australiji pred početak prvog grend slema sezone. Ovog puta mu je odgovorio Nik Kirjos, Australijanac koji je takođe poslednjih dana bio uz srpskog tenisera.

AO:

Šta se dogodilo Novaku Đokoviću? Političari su koristili svoju moć kako bise pokazali bitnima i stekli dodatne pratioce. To nema nikakve veze sa vidom ili vizom, oni su ga iskoristili kako bi sebe učinili da izgledaju bolje. Veoma je tužno kako su se poneli prema prvoklasnom šampionu“, tvitovao je 31-godišnji Nikola Vučević.

A meni je možda i najtužnije to što su u čitavoj ovoj situaciji samo dvojica Novakovih kolega bili uz njega. Svi ostali su se uplašili! Neverovatno“, napisao je crnogorski centar.

Žao mi je, voleo bih da smo mogli da učinimo više“, odgovorio je Nik Kirjos.

Kirjos je proteklih godina često bio u verbalnim sukobima sa Đokovićem, ali je u kontekstu Đokovićevih problema sa ulaskom u Australiju ove godine bio na njegovoj strani i kritikovao je odluke vlasti.

Komentari

Vaš komentar