Medvedev sudiji: Ti si, kako se ono kaže, mala maca!

Tenis 28. jan 202212:01 > 12:082 komentara
AP Photo/Andy Brownbill

Rus Danil Medvedev je pred kraj drugog seta duela sa Stefanosom Cicipasom poludeo na sudiju u stolici. Drugi igrač sveta je ljut zbog toga što je smatrao da je Grk dobijao savete od svog trenera i oca Apostolosa Cicipasa.

U dva navrata je Medvedev vikao na glavnog sudiju. Prvi put kada je izgubio servis, a žalio se na to što je Apostolos Cicipas svom sinu konstantno govorio nešto između poena. Danil nije mogao da ćuti pa je eksplodirao na klupi između dva gema.

„Da li njegov otac može da govori pred svaki poen? Da li si glup? Njegov otac priča u svakom poenu. Odgovori mi na moje pitanje. Da li njegov otac može da priča na svakom poenu. Bože, mnogo si loš. Kako možeš da budeš tako loš a da sudiš polufinale Grend slema? Gledaj me! Pričam ti! Dajte mu opomenu jer njegov otac govori pred svaki poen“, vikao je Danil Medvedev.

Rus je iza toga izgubio set, a zatim je pred odlazak u toalet još malo pritiska stavio na sudiju.

„Sledeći put treba da mu daš opomenu jer njegov otac stalno priča. Ako ne uradiš to, onda si kako bih to rekao, mala mačka“, rekao je Medvedev.

Rus na taj način nije uvredio sudiju, ali kada se te reči prenesu u pravo značenje još kako je rekao ružnu i uvredljivu reč.

Komentari

Vaš komentar