Srbija u sredu na terenu, poznat put do titule u Madridu

Tenis 29. nov 202108:20 > 09:282 komentara
Adam Pretty/Getty Images

Dejvis kup reprezentacija Srbije u sredu, 1. decembra, u Madridu će odigrati četvrtfinalni duel protiv selekcije Kazahstana, odlučili su organizatori.

Srbija je zahvaljujući pobedi ruskog para Andrej Rubljov/Arslan Karacev protiv Španije u Madridu 2:6, 6:3, 6:4 obezbedila mesto u nokaut fazi kao jeda od dve najbolje drugoplasirane ekipe. Druga je Šveska, dok je Španija, kojoj je bio neophodan trijumf Felisijana Lopeza i Marsela Granoljersa u dublu završila takmičenje.

Boje Kazahstana brane Mihail Kukuškin, Aleksander Bublik, Andrej Golubjev, Aleksandar Nedovjesov i Dmitri Popko. Najbolje plasirani je Bublik, trenutno 36. na svetu, Popko je 178, Kukuškin 183, Nedovjesov 534, a Golubjev 937.

Ukoliko Novak Đoković i društvo preskoče prvu prepreku u polufinalu će na Italiju ili Hrvatsku, koji danas u 16 časova u Torinu igraju prvi četvrtfinalni duel.

Preostala dva para su: Rusija – Švedska (2. decembar, Madrid) i Velika Britanija – Nemačka (30. novembar, Inzbruk).

Svi mečevi će početi u 16 časova, a možete da ih gledate na Sport Klubu.

Polufinala su 3. i 4. decembra, a finale je na programu 5. decembar.

Pratite mečeve uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON sport paket dostupan je za 799 dinara u narednih 30 dana, bez ugovorne obaveze (PROMO)

Komentari

Vaš komentar