Melanija Tramp: I naš sin je bio pozitivan na koronu, bila sam zabrinuta

Svet 14. okt 202023:17 > 23:22
Tanjug/AP, Susan Walsh

Prva dama SAD Melanija Tramp objavila je da je njen i Trampov sin Beron bio pozitivan na koronavirus u isto vreme kada i sam predsednik. Tramp je potom saopštio novinarima da se Beron oseća dobro.

Melaniji je takođe dijagnostifikano prisustvo virusa kada i predsedniku Trampu, ali se ona nakon toga, za razliku od njega, nije previše pojavljivala u javnosti.

“Moje misli su bile usmerene na našeg sina. Kao roditelj, bila sam zabrinuta, stalno sam razmišljala šta će biti sutra”, objavila je Melanija, a prenela Bela kuća.

Ona je dodala da je Beron jak tinejdžer, te nije pokazivao simptome.

“Na neki način mi je bilo lakše da nas troje prođemo zajedno kroz ovo, mogli smo da brinemo jedni o drugima i provodimo vreme zajedno. Nakon nekog vremena, Beron je bio negativan na virus”, zaključila je Melanija.

Podsećamo, Donald i Melanija Tramp su pre dve nedelje objavili da su pozitivni na koronavirus. Ubrzo nakon toga, Tramp je prebačen u vojnu bolnicu na nekoliko dana, iz predostrožnosti.

“Zbog opreza, a na preporuku lekara i medicinskih stručnjaka, predsednik će narednih nekoliko dana raditi iz Volter Rida”, saopšteno je tada iz Bele kuće.

Trampu je prepisana jaka terapaija, a dobio je i lek remdesivir i koktel drugih lekova, za koje se spekulisalo da je on jedini dobio u svetu. Ubrzo nakon dobijanja terapije, Tramp je dobio odobrenje da napusti vojnu bolnicu Volter Rid i da se vrati radu iz Bele kuće.