Rajan Gigs optužen za napad na dve žene

Svet 23. apr 202121:39 1 komentar
Rajan Gigs
REUTERS/Lorraine O'sullivan/File Photo

Rajan Gigs, legendarni bivši fudbaler Mančester junajteda i selektor reprezentacije Velsa, optužen je za napad na dve žene.

Britanski mediji navode da je Gigs optužen za nanošenje telesnih povreda ženi u 30-im godinama i napad na ženu od 20 godina na adresi u Salfordu u novembru prošle godine.

Optuženi bi trebalo da se pojavi 28. aprila na sudu za prekršaje Mančestera i Salforda. Giggs je u izjavi kazao da će se na sudu izjasniti da nije kriv za optužbe koje mu se stavljaju na teret.

“U potpunosti poštujem zakonski postupak i razumem ozbiljnost optužbi. Radujem se što ću sprati ljagu sa svog imena“, naglasio je Gigs.

Policija Mančestera je saopštila da su policijski službenici pozvani 1. novembra u 22.05 sati zbog prijave o uznemiravanju na adresi u Vorsleju. Objavljeno je i da je ženi u 30-im godinama zbog lakših povreda ukazana medicinska pomoć na mestu događaja.

Gigs je takođe optužen za nasilno ponašanje u periodu od decembra 2017. do novembra 2020. godine.

Fudbalski savez Velsa danas je potvrdio da će pomoćnik selektora Robert Pejdž preuzeti kormilo reprezentacije na Evropskom prvenstvu ovog leta, a Gigs im je poželeo uspeh u saopštenju.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare