Šestogodišnji dečak ubio svoju mlađu sestru

Svet 27. jul 202219:43 > 21:0924 komentara
Pixabay.com/ Diego Fabian Parra Pabon/ Ilustracija

Šestogodišnji dečak je ubio svoju petogodišnju sestru u njihovoj kući u istočnoj Indijani, a njihovi roditelji su uhapšeni, saopštila je policija, prenosi AP.

Hitna pomoć zatekla je devojčicu sa ranom od metka u glavi u utorak rano popodne u kući u Mansiju, 100 kilometara severoistočno od Indijanapolisa. Ona je odmah prebačena u bolnicu, gde je proglašena mrtvom, navodi The Star Press, prenosi AP.

Džejkob Grejson je rekao istražiteljima da je njegov šestogodišnji sin izvadio jedan od dva napunjena pištolja iz sefa i upucao njegovu sestru, saopštila je policija.

Grejson (28) i njegova 27-godišnja supruga Kimberli Grejson preliminarno su optuženi za zanemarivanje što je dovelo do smrti, ali i po još tri tačke u krivičnom delu zanemarivanje, rekla je zamenica šefa policije Melisa Krizvel.

Dečak je rekao policiji da je pronašao ključ od sefa u spavaćoj sobi svojih roditelja i da je izvadio pištolj dok je njegova majka dremala.

Roditelji su rekli policiji da je njihov sin i pre toga otvarao sef. Majka Kimberli Grejson je navela da su ona i njen muž odvodili dečaka na streljanu da ga nauče kako da puca iz pištolja.

Komentari

Vaš komentar