Skuter kojim je bivši predsednik Francuske odlazio na sastanke s ljubavnicom prodat za 20.500 evra

Svet 26. maj 202422:16 2 komentara
Ludovic Marin/AFP

Skuter kojim je bivši socijalistički predsednik Francuske Fransoa Oland koristio da se iskrade iz Jelisejske palate da vidi svoju ljubavnicu, prodat je na aukciji za 20.500 evra.

Kupac, vlasnik muzeja automobila „Prestiž i kolekcije“ na zapadu Francuske, planira da izloži skuter marke Pjađo MP3 125.

Skuter je „deo francuske istorije. Predstaviću ga među 120 vozila koja već posedujem, a koja su od 1922. do danas“, rekao je kupac Deni Brere.

Pročitajte još:

Prema procurelim fografijama u medijima, 2014. godine je otkriveno da Fransoa Oland sa kacigom na glavi, odlazi redovno u diskretnu posetu svojoj novoj partnerki koja je od tada postala njegova supruga. U pitanju je takođe poznata ličnost, glumica i rediteljka Žili Gaje.

Olandova izneverena partnerka Valeri Trierveler ubrzo posle toga je objavila knjigu „Hvala za taj trenutak“ u kojoj je nebiranim rečima opisala svoj život u Jelisejskoj palati sa Olandom, izabranim za predsednika 2012. godine.

Prvi vlasnik skutera je Predsedništvo Francuske, što je potvrdila i registraciona isprava vozila, koje je već prešlo 34.000 kilometara.

„To je kao Rols rojs među skuterima, ali se njegova cena na tržištu polovnih vozila procenjuje na samo između 1.300 i 4.000 evra“, navela je aukcijska kuća Rujak.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare