Nataša Miljković

TV lica 04. jul 202109:40 > 04. okt 2021 09:45
Nataša Miljković
N1

Producentkinja/Voditeljka

U medijima radi od svoje 15. godine.

Počela je 1992. na NTV Studio B gde je radila, tada veoma popularnu, tinejdžersku emisiju Teenage TV.

Tri godine kasnije, među 3.000 drugih kandidata, posle pet krugova intervjua i snimanja i testiranja, postaje deo BK Televizije. Tu je radila sve: od pijace, studentskih protesta, vesti, izveštavanja o bombardovanju do večernje emisije Gutenberg.

Neposredno posle bombardovanja, daje otkaz na BK Televiziji i prelazi u VIN produkciju koju vodi Goca Suša. Pred izbore 2000. svakodnevno pravi i vodi Izbornu hroniku koja je emitovana širom Srbije preko lokalnih televizija u „slobodnim gradovima“. Šestog oktobra oko 2 sata posle ponoći vodi prve slobodne vesti na Javnom servisu.

Na RTS- u provela petnaest godina tokom kojih je vodila i uređivala emisije Ključ, Jutarnji program, Studio 3 i „Tako stoje stvari“.

Na TV Prva, godinu dana vodila i uređivala „Jutro sa Natašom“.

Napokon, od 2019. prelazi na TV Nova gde sa koleginicom Majom Nikolić postavlja „Među nama“, prvu dnevnu emisiju koja se emituje uživo na tom kanalu.

Pola godine kasnije, privremeno prelazi na N1. To „privremeno“, na njeno zadovoljstvo, postaje trajno. Danas uređuje i vodi „Novi dan“ i emisiju „Persona non grata“.

Završila FPN smer „Međunarodni odnosi“, specijalizirala „Teoriju i praksu demokratije“ na AAOM, magistrirala na univerzitetu „La sapienza“ u Rimu na temi „Politika sile u međunarodnim odnosima“.

Jezici: engleski i italijanski.