1 od 5 miliona: Šapić nije išao na sednice – ignorisao Beograđane, ne i blagajnu

Vesti 06. avg 202115:02 9 komentara
N1

Pokret "Jedan od pet miliona" zapitao je Srpsku naprednu stranku da li će potpredsednik te stranke Aleksandar Šapić biti njen "idealni kandidat" za gradonačelnika Beograda.

„S obzirom da je sada Šapićeva glava na ramenu (predsednika države i SNS) Aleksandra Vučića, umesto glave Nebojše Stefanovića, zapitao bih da li je Šapić vaš idealni kandidat za gradonačelnika“, rekao je predstavnik pokreta Martin Bežinarević i dodao da Šapić za „Jedan od pet miliona“ to ni u kom slučaju ne može biti.

Bežinarević je rekao da je od gradske uprave zatražio zvaničnu evidenciju o tome na koliko je sednica Skupštine Beograda prisustvovao potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Šapić, koji je 2018. godine dobio odbornički mandat.

Dodao je da je Šapić, po njihovim informacijama, bio samo na konstitutivnoj sednici gradskog parlamenta i da je, potom, „tri godine ignorisao Beograđane“. Naglasio je da za to vreme Šapić, „nije ignorisao blagajnu, da je podigao 380.000 dinara i da se proglasio za idealnog kandidata za gradonačelnika“.

Bežinarević je naveo da „Šapić tri godine nije imao komentar, a ni stav o mnogim bitnim pitanjima za život građana“.

Prema njegovim rečima, nije ga zanimala ni situacija u javnom prevozu, ni stanje bezbednosti u gradu, niti ko diluje drogu.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare