Predrag Koraksić Corax u Novom danu

Vesti 10. dec 201517:27 > 17:29
N1

Naslove i tekstove iz dnevne štampe u Novom danu televizije N1, u petak 11. decembra, prelistavaće karikaturista Predrag Koraksić Corax.

Posle velike medijske pažnje koju su izazvali naslovi “Šapa u ruci” i “Ne ostavljaj me”, stiže šesti spis edicije “Bestseler” o psima i ljudima „Tragovima moga psa”. Koautori Marijana Rajić i Ratko Božović govoriće o ulozi pasa u našim životima.

U studiju Novog dana biće gejmeri, članovi naše reprezentacije, koja je proglašena najboljom na svetu po ukupnim rezultatima i osvojila zlatnu medalju na IeSF takmičenju, koje se održalo u Južnoj Koreji. Saznajte kako je biti šampion u eSportu od Miloša Perovića, koji je osvojio zlatnu medalju u igri HearthStone, Alekse Stankovića, kapitena LOL tima, koji su osvojili bronzu i predstavnika SeSA-e (Serbian E Sport Association), koji su ogranizovali odlazak na svetsko prvenstvo Vladimira Bjelopavlovića.

U teškim, posebno vanrednim situacijama, nesrećama, pokazalo se da građani Srbije umeju da budu i tek kako solidarni i humani. U Novom danu razgovaramo o solidarnosti u svrhu preventive. Naša gošća jeVesna Savić iz UNICEF-a Srbija

U rubrici N1 Net najzanimljivije tvitove iz nedelje za nama bira i komentariše @NemanjaRakovic.