Miloš Vazura u ponedeljak u Novom danu

Vesti 13. feb 201614:04 > 14. feb 2016 17:23
FK Partizan/Miroslav Todorović

Gost "Novog dana" N1 televizije, u ponedeljak 15. februara, od 09.10 sati u Temi jutra, biće generalni direktor Fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura.

Jedna od ključnih tema razgovora biće slučaj mladog fudbalera Andrije Živkovića koji je kažnjen zbog odbijanja da potpiše novi ugovor, ali će biti i govora o situaciju u klubu, lošim rezultatima crno-belih i skupštini kluba koja je najavljena.

Kako vidi politički i društveni život u Srbiji i kulturnu scenu scenarista i pisac Nebojša Romčević saznajte u rubrici Prelistavanje.

Uživo smo na Trgu Republike gde se obeležava Svetski dan dece obolele od raka. Tim povodom, Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOR organizuje dobrotvorni događaj. Kako možemo da pomognemo obolelim mališanima i njihovim porodicama saznajte u Novom danu.

Da li bi trebalo da Srbija bude zadovoljna osvojenim 4. mestom na EP u futsalu? Kakvi su utisci sa celog prvenstva? Da li je ovaj evropski sportski događaj popularizovao mali fudbal? O ovome u Novom danu govoriće selektor nacinalnog tima Aca Kovačević, kapiten Marko Perić i Vladimir Lazić.

Novi dan gledajte od 8 do 10 sati.