Čučković neće da govori za Istinomer: Skloni mi se, čoveče

Vesti 02. apr 201617:37 > 17:45
Istinomer

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković odbio je danas da odgovori na pitanje novinarke Istinomera zbog čega se kandidati za posao u novoj fabrici Mei Ta u Bariču prijavljuju na sajt opštine Obrenovac, a ne preko te kompanije, i koja komisija odlučuje o zapošljavanju radnika u Mei Ti.

Ekipa Istinomera bila je danas na postavljanju kamena temeljca kineske fabrike Mei Ta u Obrenovcu. Kada su prišli predsedniku opštine Miroslavu Čučkoviću, on je prvo uporno odbijao da odgovori na pitanje “Istinomera”, da bi se u jednom trenutku okrenuo ka kameri i rekao: “Skloni mi se, čoveče. Skloni mi se sa kamerom, šta mi stavljaš tu kameru pod nos!? Pa, nije dozvoljeno, neću da dajem izjavu, aj’ skloni se!”

Predsednik opštine Obrenovac na kraju je ipak saslušao pitanje novinarke “Istinomera”, ali umesto odgovora, poručio joj je “da će je pojesti zloba i neznanje”. Zarim se udaljio, jer je navodno žurio na zakazani sastanak.

Iako na samom događaju nije bio raspoložen na razgovor sa novinarima “Istinomera”, Čučković je kansije nastavio “diskusiju” sa njima preko društvene mreže Tviter.

Twitter

Podsetimo, u Bariču kod Obrenovca danas je postavljen kamen temeljac za izgradnju fabrike auto delova Mei Ta. Kako je rečeno na ceremoniji kojoj su prisustvovali i predsednik Vlade Aleksandar Vučić i gradonačelnik Beograda Siniša Mali, to je prva nova fabrika na teritoriji grada Beograda u proteklih 11 godina i za nju je Vlada Srbije izdvojila 22, 7 miliona evra.