Dragan Šutanovac i Branko Ružić u Novom danu

Vesti 03. apr 201620:11 > 20:12
N1

Dragan Šutanovac i Branko Ružić biće gosti Novog dana televizije N1 u ponedeljak, 4. aprila. U jutarnjem programu televizije N1 biće reči i o kukama dobrote, Resonate festivalu i “NELT edukativnom programu”.

O političkim programima svojih stranaka, izbornim obećanjima, političkoj realnosti, dosadašnjoj predizbornoj kampanji u temi jutra govoriće Branko Ružić, potpredsednik SPS-a i Dragan Šutanovac, funkcioner Demokratske stranke.

Humanost na delu! Kuke dobrote nedavno su se pojavile preko noći u Beogradu, a sad niču širom Srbije i regiona. O ovoj akciji građana saznajte više u Novom danu.

Naslove u novinama komenatrisaće Jelena Milinović, urednica političke rubrike dnevnog lista “Kurir”.

Kompanija NELT objavila je konkurs za učešće u drugom ciklusu jednogodišnjeg “NELT edukativnog programa“ namenjenom studentima, koji se realizuje u saradnji sa Novom Iskrom i Galerijom 12Hub. Šta će izabranim studentima omogućiti ovaj konkurs, i na koji način mogu da se prijave, reći će nam Milica Pekić, kustoskinja Galerije 12Hub, koja je koncipirala program i Petar Laušević, polaznik prošlogodišnjeg ciklusa.

Resonate festival ove godine imaće svoje jubilarno, peto izdanje u pet festivalskih dana. O ovoj platformi za povezivanje, razmenu znanja i edukaciju, koja spaja vrhunske umetnike i istraživače u bavljenju pozicijom tehnologije u umetnosti i kulturi govoriće Vojkan Bećir.