Vučić: Srbija će za dve godine biti mnogo uspešnija

Vesti 07. apr 201617:10 > 20:08
Tanjug/Tanja Valič

Lider SNS Aleksandar Vučić je u Aleksincu održao miting na kom je rekao da će Srbija za dve godine biti mnogo uspešnija zemlja.

Podsetio je građane Aleksinca da im je pre dve godine rekao da „neće teći med i mleko“, te istakao da je sad najteže prošlo i da je Srbija na dobrom putu.

„Polako, ali sigurno podižemo jug Srbije. Razgovaraću o dolasku novih investitora. Vlada Srbije će to svojim podsticajnim merama umeti da pomogne, i da pokaže tim ljudima da je Srbija dobro mesto za ulaganje…isto tako i Aleksinac“, rekao je Vučić.

Autoput dovodi invsetitore

Vučić izjavio je večeas prisustvovao i stranačkoj konvenciji u Pirotu, gde je rekao da će, kada bude izgrađen autoput, lakše moći da dolaze različiti investitori iz svih zemalja, Evropske unije i celog sveta i u taj grad.

On je rekao i da Pirot neće biti više zabačeno mesto u Srbiji, već mesto koje više niko neće moći da zaobilazi. „U Pirot će doći novi investitori, imaćemo više fabrika i više zaposlenih. Molim vas da nam pomognete ne samo 24. aprila, već i posle toga jer nikada neće biti lako”, rekao je Vučić.

On je dodao da sve ovo može Srbija da ima kada ima ugled i poštovanje u svetu, kada ima mir i kada ima stabilnost. „Ništa od toga nema ako zemlju vratimo u prošlost, ako se budemo svađali i ako se budemo sukobljavali sa svima“, rekao je on.

Vučić je pozvao Piroćance da razmisle o tome da su četiri godine dug period i da svašta može da se dogodi u životu svakoga čoveka.

Lider naprednjaka se osvrnuo i na izjave opozicionih čelnika istakavši da je sva njihova politika stala u dve reči – „Mrzimo Vučića“. „Super politika, a ja ih pitam gde vam je plan za škole i bolnice.. To što mrzite nekoga neće doneti ni jednom detetu hranu na sto niti će ijednom radniku doneti posao. Mi ćemo izaći sa kompletnim progamom do 2020. godine“, rekao je Vučić.