Subotić: Nemam nikakve veze sa napadom na Beka

Vesti 27. nov 201417:11 > 17:18
Medija centar Beograd

Biznismen Stanko Subotić saopštio je da nema nikakve veze sa pokušajem atentata na Milana Beka, te da se u najkraćem roku odazvao na poziv policije i u svojstvu građanina odgovorio na sva pitanja u istrazi.

Subotić je, povodom informacija koje su se pojavile u medijima, u vezi njegovog saslušanja u okviru istrage atentata na Beka, rekao da se, pošto nema sta da skriva, uredno i u najkraćem roku, odazvao pozivu nadležnih kako bih odgovorio na sva njihova pitanja.

PROČITAJTE JOŠ:

„U izjavi sam potvrdio ono što je istina – da nemam nikakve veze sa ovim slučajem i podsetio sam ih da sam protiv gospodina Beka podneo nekoliko krivičnih prijava zbog poslovnih problema u vezi sa zloupotrebom oko privatizacije Novosti“, naveo je Subotić u izjavi dostavljenoj medijima.

On je rekao da mu je „žarka želja da se taj njegov spor okonča pred nadležnim sudom“. „Takođe, iskreno želim da policija što pre uspešno okonča istragu i pronađe krivce u slučaju pokušaja atentata, a gospodinu Beku želim brz i uspešan oporavak“, dodao je Subotić.

Beogradski mediji preneli su da je Subotić saslušan pre tri dana u okviru istrage atentata na Beka.