Sužava se krug osumnjičenih za napad na Beka

Vesti 05. dec 201408:28 > 08:32
Izvor: N1

Policija ima indicije koje ukazuju na određene osobe kao moguće izvršioce napada na biznismena Milana Beka i sužava krug osumnjičenih, piše "Politika".

Pod neprekidnim nadzorom policije je 15 osoba, koje se na neki način dovode u vezu sa ovim napadom. Uz pomoć svedočenja očevidaca, završava se i izrada foto-robota osobe koja je pucala u Beka, sazaje list.

 Utvrđeno je i kojom putanjom i ulicama su napadači došli do kuće biznismena, kao i kuda su i kako pobegli. Policija ima informacije i o automobilu koji su napadači koristili u obilasku „terena“ i pripremi napada na biznismena.

Uporedo sa identifikacijom osumnjičenih za pokušaj ubistva, inspektori rade na otkrivanju motiva i eventualnog naručioca ovog napada. Analizira se oko osam, devet potencijalnih motiva, piše Politika i navodi da na rešavanju ovog slučaja neprekidno radi oko 50 policajaca.

„Večernje novosti“ pišu da je Milan Beko u oružanom napadu 14. novembra pogođen sa tri metka. Prema poslednjim rezultatima istrage, ubica je ispalio četiri hica, dva su srpskog biznismena pogodila u stomak a treći mu je okrznuo leđa, saznaje list.

Pored toga, najnovijim sumiranjem rezultata istrage i rekonstrukcijom događaja, utvrđeno je da je Beko, samo zahvaljujući svojoj fizičkoj spremnosti i hitrom reagovanju u kritičnom momentu, izvukao živu glavu, pišu „Novosti“.