SNS: Pajtiću bolje da radi umesto što piše pisma

Vesti 07. dec 201413:15 > 13:17
Promo

Srpska napredna stranka poručila je predsedniku vojvođanske vlade i lideru DS Bojanu Pajtiću, da bi, umesto što piše pisma, trebalo više vremena da porovodi na svom radnom mestu.

„Kada će (Pajtić) da provede bar dva sata na svom radnom mestu, i da li može da se seti kada je išta učinio za građane Vojvodine, tokom 14 godina vladavine“, pitaju se naprednjaci.

Prema njihovom mišljenju, građani Srbije, a pogotovo Vojvodine, svesni su da Pajtić ne može,“od pisanja toliko pisama da stigne da vidi da se svakodnevno radi na saniranju posledica šteta od poplava, i da Vlada Srbije čini sve da zaustavi rast javnog duga koji je posledica štetočinske i neodgovorne politike demokrata i Pajtića tokom 14 godina“.

Naprednjaci smatraju da građani Vojvodine sada očekuju da sledeće pismo stigne sa skupog zimovanja, navedeno je u saopštenju SNS-a i istaknuto da je „previše očekivati da će on ikada biti na svom radnom mestu, ili da zna šta bi, u stvari, trebalo da se radi u pokrajinskoj vladi“.

Pajtić je juče zatražio od ambasadora stranih zemalja u Srbiji, međunarodnih organizacija, organizacija za zaštitu ljudskih prava i sestrinskih organizacija Demokratske stranke da ukažu vladama svojih zemalja da se u Srbiji, pod okriljem borbe protuiv korupcije, krše ljudska prava i sprovodi progon političkih neistomišljenika vlasti.

Srpska napredna stranka oglasila se i povodom Pajtićevog poziva građanima da istupe protiv represije, saopštivši da bi građani trebalo hrabro da se pridruže politici Vlade Srbije koja se, kako se ističe, suprotstavlja višegodišnjoj ekonomskoj i političkoj destrukciji, koju je DS-a više od decenije sprovodila u našoj zemlji.

SNS ukazuje na to da se tu nije radilo samo o neznanju i bahatosti, već o dobro planiranoj i koordinisanoj akciji čiji je krajnji cilj bio da se Srbija baci na kolena, njeni građani potpuno ponize i opljačkaju a pojedinci, pod okriljem DS-a, postanu vlasnici naše države.