Vesna Pešić gošća Novog dana

Vesti 29. jan 201713:27 > 18:52
N1

Politički analitičar Branko Radun u Novom danu komentariše aktuelnosti o kojima piše dnevna štampa, dok je gošća Teme jutra sociološkinja Vesna Pešić.

Proteklih sedam dana obeležila je afera sa fotografijama ministra zdravlja Zlatibora Lončara, otkaz koji je u Kancelariji za Kosovo dobio Miša Vacić, ostavka koju je podneo državni sekretar u Minstarstvu rada i socijalne politike Aleksandar Jablanović. Da li je to razlog da u drugi plan padnu predsednički izbori? Kome su oni muka, a kome šansa?

O tome u temi jutra razgovaramo sa Vesnom Pešić, sociološkinjom, a nekada predsednicom Građanskog saveza Srbije i poslanicom u Skupštini Srbije.

Predstavićemo Trodnevni Freelance fest za mlade koji žele da se bave frilensingom i one koji žele da prodube znanje iz te oblasti. Saznajte kako smanjiti nezaposlenost upravo obukom i angažovanjem mladih u frilensing poslovanju.

Gošće: Ana Ranitović ispred udruženja iSerbia koja organizuje prvi Freelance fest i Catherine Ferrary Simon koja je i sama frilenser i jedan od predavača na festu, a inače direktorka švajcarske web agencije Namics u Beogradu.