Obradović: Nisam davio Atlagića, šalio sam se s njim

Vesti 26. okt 201720:50 > 20:55
N1

Poslanik Dveri Boško Obradović tvrdi da nije davio poslanika Srpske napredne stranke Marka Atlagića, već da se šalio sa njim, jer je Atlagić, kako kaže Boško Obradović, došao i seo u poslaničke klupe u kojima inače sedi opozicija.

Lider pokreta Dveri tvrdi da je to bila Atlagićeva provokacija, ali da njemu to nije zasmetalo, jer mu je, kako kaže, bilo drago što je neko iz vlasti prešao na stranu opozicije.

Predsednica Skupšine Srbije Maja Gojković izrekla je opomenu poslaniku Dveri Bošku Obradoviću što je obrazložila time da je videla da je „Obradović kravatom davio poslanika Srpske napredne stranke“.

Obradović kaže da mu je „dotakao“ kravatu, kako bi mu pokazao da će ga „zadaviti njegovi“, jer je prešao u suparnički tabor.

„Vidi se na snimku da se Atlagić smeje, samo je predsednica Maja Gojković to videla kao nasilje. Ja ne znam da li ona nije duhovita ili je zlonamerna – pre će biti ovo drugo. Ako zbog humora treba da dobijem opomenu – meni je drago da je dobijem. Smehom se borimo protiv tiranije i bahatosti predsednice parlamenta, kao i protiv njenih kolega iz SNS-a“, poručio je Obradović.