Marić: Obradović sam sebe pozvao na duel sa predsednikom

Izbori BG 01. mar 201813:04 > 13:08
N1

Urednik televizije Hepi Milomir Marić tvrdi za N1 da je lider Dveri Boško Obradović "sam sebe, ničim izazvan, pozvao na istorijski duel sa predsednikom Srbije".

Marić dodaje da je oko ponoći dobio sms poruku Boška Obradovića, koji mu se zahvalio na nepostojećem pozivu za emisiju, na šta ga je, kaže, odmah pozvao.

Pošto se Obradović, prema Marićevim tvrdnjama, nije javio, poslao mu je sms poruku u kojoj mu je rekao da poziva nije bilo i da je glupo da od sebe „pravi budalu i da laže“.

Obradović se jutros, ipak, pojavio ispred televizije Hepi, ali pošto nije bio na spisku pozvanih, nije mogao da uđe, kaže Marić.

Na tvrdnje da je centrali Dveri poziv za gostovanje stigao na fiksni telefon, Marić kaže da niko osim njega ne zove goste u emisiju, a potez Obradovića komentariše kao pokušaj izazivanja skandala.

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić gostovao je u jutarnjem programu TV Hepi, gde je rekao da je Obradović bio ispred televizije želeći da izazove incident.

Obradović je nakon toga organizovao vanrednu konferenciju za novinare gde je rekao da je na fiksni telefon centrale Dveri u Beogradu sa Hepi televizije stigao poziv sinoć oko 22 sata da učestvuje u duelu sa Vučićem.

Obradović tvrdi da ga je zaustavilo obezbeđenje predsednika Srbije, a na Facebooku je emitovao uživo prenos situacije ispred televizije.