Na N1 upao bivši funkcioner PS zbog izmišljenog TV duela

Vesti 01. mar 201818:02 > 18:03
Izvor: N1

Sigurno je da Boško Obradović danas nije imao zakazan duel na televiziji N1. To je, naime, tvrdio muškarac koji je u pratnji snimatelja nenajavljeno ušao u zgradu N1 televizije. Pregledom snimaka sa sigurnosnih kamera, prepoznali smo Bratislava Jugovića, bivšeg funkcionera Pokreta socijalista.

Oko 13 sati i 20 minuta, dva muškarca od kojih je jedan nosio kameru ušli su zgradu TV N1. Prvi je ušao nekadašnji funkcioner Pokreta socijalista Bratislav Jugović, koji je ignorisao upozorenje obezbeđenja da se zaustavi i uputio se ka studiju tvrdeći da ima zakazan duel sa Boškom Obradovićem. Pošto im obezbeđenje nije dozvolilo da priđu studiju, Jugović je tada počeo da viče „gori ste od Hepija“, dok je muškarac koji je bio u njegovoj pratnji, sve snimao kamerom.

Jugović je rekao i da je došao iz Čačka, jer ga je neko sa N1 televizije fiksnim telefonom pozvao na hitno sučeljavanje. Rasprava sa obezbeđenjem nastavljena je na stepenicama dok nisu upozoreni da će biti zatražena intervencija policije. Tek tada Bratislav Jugović i snimatelj napustili su hodnik TV N1.

Pregledom snimaka sa sigurnosnih kamera ustanovili smo da se radi o Bratislavu Jugoviću koje nam je u telefonskom razgovoru i potvrdio da je on ušao u zgradu rekavši da je na taj način pružio podršku svom prijatelju Milomiru Mariću, glavnom uredniku TV Hepi.

Jugović je bivši poptredsednik Pokreta socijalista, a sada je urednik jednog Internet portala.Televizija N1 će zbog ovog incidenta nadležnim državnim organima podneti prijavu.