CAR:GO: Našeg vozača pretukli taksisti

Vesti 14. apr 201815:05 > 15:08
Shutterstock

Vozač "CAR:GO" lakše je povređen kada su ga fizički napali taksisti kod Vukovog spomenika u Beogradu, a njegovo vozilo je oštećeno, saopštila je ta kompanija.

Kako se navodi, do incidenta je došlo noćas oko 1.30, kada su šestorica taksista napala vozača „CAR:GO“, uz pretnju oružjem.

„Oni su držali ruke iza leđa simulirajući držanje pištolja. Došlo je i do verbalnog napada, prilikom čega su pretili i kazali da ‘će nas pobititi’, i da ‘nismo svesni šta radimo i ne znamo šta nam se tek sprema'“, navodi se u saopštenju.

„CAR:GO“ je naveo da su zbog tog incidenta poslali obaveštenje Ministarstvu unutrašnjih poslova, Kancelariji gradonačelnika Beograda i svim beogradskim taksi udruženjima i pozvali nadležne da reaguju i spreče dalje napade i incidente.

Kako su naveli, sinoćni incident nije prvi, jer se i ranije dešavalo da beogradski taksisti ometaju rad njihovim vozačima i onemogućavaju mušterijama da uđu u vozilo „CAR:GO“, snimaju ih, slikaju i prate.

„CAR:GO“ je prvi domaći auto prevoznik u Beogradu koji omogućava naručivanje vožnje preko mobilnog telefona, gde vozači nisu taksi prevoznici.