Izmene saobraćaja u Beogradu zbog proslave Dana MUP-a

Vesti 25. maj 201815:44 > 15:50
N1

Režim saobraćaja će zbog proslave Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i policije u Beogradu predstojećeg vikenda biti izmenjen u zoni Trga Nikole Pašića, Bulevara kralja Aleksandra i u ulicama Kralja Milana, Kosovskoj, Kneza Miloša i Takovskoj.

MUP je saopštio da će saobraćaj sutra, 26. maja, biti obustavljen od 18.00 do 23.00, a u nedelju 27. maja od 8.00 do 15.00.

Za saobraćaj će u tim intervalima biti zatvorene ulice – Trg Nikole Pašića od Terazija do Ulice kneza Miloša u oba smera, Dečanska ulica od tunela do Trga Nikole Pašića, Bulevar kralja Aleksandra od Ulice kneza Miloša do Beogradske ulice u oba smera i od Beogradske ulice do Ruzveltove ulice samo desna kolovozna traka. 

Takođe, saobraćaj će biti obustavljen i u Beogradskoj ulici od Ulice Ilije Garašanina do Bulevara kralja Aleksandra u oba smera, Ulica kneza Miloša od Takovske do Nemanjine u oba smera, Takovska ulica od Ulice 27. marta do Ulice kneza Miloša u oba smera i Ulica kralja Milana od Terazija do Slavije u oba smera. 

Parkiranje će biti zabranjeno i parkirani automobili uklonjeni sa parkinga Trga Nikole Pašića na uglu sa Vlajkovićevom ulicom u subotu od 18. časova.

U nedelju od ponoći do završetka centralne manifestacije biće zabranjeno parkiranje i biće uklonjeni automobili sa parking prostora na uglu Trga Nikole Pašića i Vlajkovićeve ulice, s desne strane parkinga Vlajkovićeve ulice i s parking prostora u Kosovskoj ulici od Vlajkovićeve do Takovske ulice. 

Proslava Dana MUP-a i policije biće u nedelju na više mesta u Beogradu, a centralna manifestacija u podne, ispred Doma Narodne skupštine Srbije.