Kamenicama razbijena stakla na prostorijama SNS u Petrovaradinu

Vesti 18. maj 201913:30 > 13:35
N1

Srpska napredna stranka saopštila je da su kamenicama razbijena stakla na prostorijama mesnog odbora te stranke u Petrovaradinu i za to optužio one koji "žele da preotmu legalno izabranu vlast u Srbiji". SNS je naveo da su stakla razbijena noćas oko dva sata.

„Ovo nije prvi napad na prostorije naše stranke na teritoriji Novog Sada, a verujemo ni poslednji. Frustracije onih koji bezuspešno na ulici žele da preotmu legalno izabranu vlast u Srbiji su ogromne“, naveo je SNS.

Najavili su da će građani „početkom naredne godine imati priliku da odaberu kojim će putem Srbija nastaviti putem novih investicija, radnih mesta, politike mira i stabilnosti ili će poverenje pokloniti politici destrukcije i povratka naše zemlje u srednji vek“.

„Umesto da političkom borbom u Parlamentu, kao i novim idejama i programima pokušaju da privuku birače, u potpunoj nemoći poslednjih meseci posežu za najprimitivnijim metodama delovanja, upadima u javne institucije, razbijanju prostorija političkih neistomišljenika i vulgarnim komentarima na društvenim mrežama“, navodi se u saopštenju.