Odbornik iz Niša zbog "medijskog mraka" protestuje na neuobičajen način

Vesti 20. maj 201917:15 > 17:21
N1

Na neuobičajen vid protesta odlučio se odbornik u Skupštini grada Niša Srđan Nonić koji će do daljnjeg - svakog jutra i prepodneva stajati sa transparentom ispred Gradske kuće, u kojoj se nalazi kabinet gradinačelnika Darka Bulatovića, ali i kancelarije većnika.

Zbog „medijskog mraka“, kako kaže ovaj odbornik Niške inicijative, odlučio se da svakog jutra, „pre svih njih“ dođe do radnog mesta najviših funkcionera i natpisom, ali i rečima, podseti ih koliko para građana Niša ide lokalnim medijima za promociju isključivo Srpske napredne stranke (SNS).

„Ovde sam zbog 94 miliona (dinara) koje znamo da dajemo za medije iz budžeta Niša, a ko zna koliko još dajemo preko javnih preduzeća, opština, dok skoro svi mediji služe za promociju SNS kadra i njima bliskima“, kaže Nonić za N1.

Ocenio je još i to da su građani prevareni, a da je njegova dužnost kao odbornika da se bori protiv takvih stvari.

„Ne pozivam građane niti bilo koga drugog da bude sa mnom, jer previše puta su neki zloupotrebili nezadovoljstvo za svoje lične ciljeve u obliku protesta. Ali, ako neko odluči da mi se pridruži, to će biti u redu, ne odbijam ničije društvo, ali ovo je, pre svega, moj lični protest jer ne postoji drugačiji način“, zaključuje odbornik iz Niša koji każe da će i sutra pre osam sati biti ispred Gradske kuće u ovom gradu.