Dragan Đilas gost Dana uživo

Vesti 31. jul 201911:16 > 11:17
N1

Šta je motivisalo opoziciju da prisustvuje sastanku sa vladajućima o izbornim uslovima? Na kojim promenama insistiraju i veruju li da do dogovora može da dođe pre narednih izbora? O tome u Danu uživo govoriće Dragan Đilas iz Stranke slobode i pravde, članice Saveza za Srbiju.

Šta bi bio zadovoljavajući rezultat dijaloga vlasti i opozicije analiziraće Dejan Bursać, istraživač na Institutu za političke studije.

Udruženje „Posle kiše“ iz Kragujevca pokušava da pomogne onima za koje država nema dovoljno sluha. Dušan Mirić i Novak Došen iz ove organizacije govoriće o svom radu sa bivšim osuđenicima i kakva je podrška potrebna da se izvedu na „put poštenja“.

MMF je preporučio Vladi Srbije da otpočne podizanje cene struje u skladu sa sporazumom „Čuvarkuća“ koji je potpisan sa tom međunarodnom finansijskom organizacijom. Premijerka kaže da o poskupljenju još nije razgovarano ali ostaje nedorečena o eventualnom novom nametu za energetsku efikasnost koji bi, prema pisanju medija, već u avgustu mogao da uveća račune za električnu energiju ali i za gorivo i prirodni gas. Gost Dana uživo ekonomista Dragan Đukić.

U današnjoj emisiji čućemo i šta Kralj Čačka sprema za sutrašnji nastup u KC Gradu.