Jesenja šema na NOVA S donosi puno iznenađenja

Vesti 17. sep 201918:23 > 18:26
N1

Jesenja šema na televiziji NOVA S počela je u nedelju 15. septembra kada se na male ekrane vratio "Utisak nedelje". Pored ove kultne emisije, gledaoce očekuje novi popodnevni format "Među nama", late night show "Veče sa Ivanom Ivanovićem", brojne premijere domaćih visokobudžetnih serija iz produkcije United Media i bogat strani serijski i filmski program.

Politička talk show emisija koju vodi i uređuje Olja Bećković i dalje će se emitovati u svom stalnom terminu – nedeljom u 21h, a autorka će kroz razgovor sa gostima i predloge ukazati na najbitnije događaje koji su obeležili sedmicu za nama, saopštila je NOVA S.

Od ove jeseni gledaoci će na televiziji NOVA imati prilike da gledaju već dobro poznata TV lica – Maju Nikolić i Natašu Miljković koje će radnim danima od 17 do 19 h voditi i uređivati emisiju „Među nama“.

U novom informativno-zabavnom formatu, Nataša i Maja će obrađivati sva aktuelna dešavanja kroz priloge i uključenja reportera sa terena, ali i razgovore sa gostima u studiju. Uz sve to, obećavaju da će u emisiji biti i dosta zabave kako bi se gledaoci opustili nakon radnog dana.

Ivan Ivanović i njegov tim prvu emisiju spremaju za 20. septembar u svom uobičajenom terminu – od 22h.

Domaće visokobudžetne serije iz originalne produkcije United Media obagatiće programsku šemu NOVA S televizije. Gledaoci već od 21. septembra mogu pratiti seriju „Ujka – novi horizonti“ sa Nikolom Đuričkom, Brankom Katić i Borisom Milivojevićem u glavnim ulogama. Ovu komediju autora Srđe Anđelića mogu pratiti vikendom u 20.30h.

Krajem oktobra počinje emitovanje dugoočekivane druge sezone „Senki nad Balkanom“ Dragana Bjelogrlića. Stiže nam spektakularna mešavina akcije i drame, misterije i napetosti, vodeći nas od blatnjavih ulica Jatagan male, pa sve do blistavih Bečkih koridora vlasti.

Avanture košarkaša „Radnika“ u novih 45 epizoda serije „Žigosani u reketu“ pratićemo od početka novembra dok se na zimu očekuje četvrta sezona krimi serijala „Ubice mog oca“.

Gledaoci NOVU S mogu pratiti preko SBB mreže, Total TV-a, Beogrida, D3i ali i EON platformi.

NOVA S je deo United Media, u okviru koje posluje i N1.