Uhapšen i četvrti osumnjičeni za oduzimanje automobila fudbaleru Terziću

Vesti 21. nov 201916:01 > 16:06
Shutterstock

Policija u Beogradu uhapsila je M.J. (22) koji je osumnjičen da je učestvovao u oduzimanju automobila dvadesetogodišnjem mladiću u Novom Beogradu, saopštio je MUP.

Uhapšeni je, kako se sumnja, zajedno sa tri osobe koje je policija juče uhapsila, na raskrsnici ulica Jurija Gagarina i Omladinskih brigada, oduzeo vozilo marke „BMV“ kojim je upravljao oštećeni dvadesetogodišnjak.

Kako MUP navodi, oni su vozilom preprečili put automobilu kojim je upravljao oštećeni i uz upotrebu fizičke sile oduzeli njegovo vozilo, a potom oštećenog pretukli, oteli mu i novčanik sa novcem i ličnim dokumentima.

Prilikom hapšenja policija je kod jednog osumnjičenog pronašla vozilo „audi“ koje su koristili prilikom izvršenja krivičnog dela, kao i novčanik sa dokumentima oštećenog.

Takođe, policija je pronašla i oduzeto vozilo marke „BMV“.

Osumnjičenom M.J. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo, biti priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Beogradski mediji preneli su ranije da je napadnut član mlade fudbalske selekcije Srbije i bivši igrač Crvene zvezde, dvadesetogodišnji Aleksa Terzić.