Stefanović o protestima vlasti: Još SNS da bojkotuje izbore i cirkus je potpun

Vesti 03. dec 201923:13 > 23:18
N1

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde, Borko Stefanović, ocenio je da su protesti podrške predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u Nišu i Kruševcu jedinstven primer u evropskoj političkoj istoriji jer, kako je istakao, "vlast koja je najavila štrajk glađu sad pravi mitinge protiv opozicije".

Stefanović je za list „Danas“ izjavio da je akteulna vlast „prevaratnska i plagijatorska“, da su napravili pogodne kopije kritičkih emisija, a da sada kopiraju proteste „Jedan od pet miliona“, koji su pre godinu dana pokrenuti nakon što je Stefanović prebijen u Kruševcu.

PROČITAJTE I:

„Ostaje još da SNS objavi bojkot lažnih izbora i režimski cirkus je potpun“, kazao je on.

Stefanović je rekao da se tim protestima „crta meta na čelo“ predsedniku Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu, koga „optužuju za ono što oni rade“. 

Jedan od organizatora protesta „Jedan od pet miliona“ Srđan Marković kazao je za list da se tim protestima podrške aktuelnoj vlasti skreće pažnja sa aktuelnih tema i afera vlasti. 

„To je svojevrsni bongo, jer uvek imaju pravu kopiju priče koja se dešava protiv njih. Imali su čak i krvavu košulju na svojim protestima, simbol početka protesta protiv vlasti i prebijanja Borka Stefanovića“, rekao je Marković.