Bez granica sa Andrejem: Povratak u pleme Mentavaj 2/13

Vesti 06. dec 201914:31 > 14:32
N1

Andrej Maričić je pre dve godine posetio pleme Mentavaj, daleko van civilizacije na izolovanom indonežanskom ostrvu Siberut u sred Indijskog okeana.

„Nakon ponovnog emotivnog susreta, počeo je moj novi život u plemenu, pa sam od prvog dana sa Robom i Pitetom, inače glavnim junacima moje priče o Mentavajima, pošao preko reke u potragu za voćem gde se baš i nismo proslavili. Šaman mi je poklonio jednu od svojih ogrlica kao znak prijateljstva i da me štiti od zlih duhova koji su me kako kaže zaposeli prošli put, pa su mi i promenili ime u Đori. Pravili smo luk, vežbali gađanje i crtali“, rekao je Andrej.

Trideset dana u džungli bilo je i više nego dovoljno da upozna jedinstven život ovog plemena koje je na pragu izumiranja.

Emisija je na programu TV N1 u nedelju od 14:15.

O serijalu

Kroz objektiv kamere avanturista i pustolov Andrej Maričić istražuje najzabačenije delove planete, stiče nove prijatelje i upoznaje ih živeći sa njima.

Traga za retkim biljnim i životinjskim vrstama, posećuje predele od kojih zastaje dah, alii one opasne i manje privlačne u koje retko ko zalazi.

U stalnoj potrazi za odgovorima, Andrej vas vodi kroz njegov svet, svet BEZ GRANICA.

Ukoliko ste propustili prethodne epizode novog serijala, pogledajte ih na linku ispod:

1. Dobrodošli u Južnu Afriku

2. Kejptaun

3. Mandela

4. Zeleni raj Kejptauna

5. Rt dobre nade

6. Život sa pingvinima na kraju sveta

7. Stona planina čudo prirode

8. Kolonijalna i moderna Afrika

9. Divlji svet Cicikame

10. Priče iz Port Elizabeta

11. U carstvu afričkih slonova

12. Povratak u pleme Mentavaj 1/13