Osumnjičeni za napad na kupca Megatrenda saslušani, tvrde da im ne plaća kiriju

N1

Policija je identifikovala i obavila razgovor sa dvojicom muškaraca koji su osumnjičeni da su napali kupca Megatrenda Dejana Đorđevića, a reč je o vlasniku stana i njegovom sinu, od kojih Đorđević iznajmljuje tu nekretninu, prenose "Večernje novosti".

Kako su izjavili policiji, oni su u petak došli u stan, kako bi pokušali da ga izbace, jer, kako tvrde, mesecima ne plaća kiriju. Prethodno su mu i pisanim putem najavili svoj dolazak. Iz stana su izneli dva televizora, koji su njihovo vlasništvo.

POVEZANE VESTI

Policija je o svemu obavestila nadležno tužilaštvo, koje je naložilo da se povodom ovog događaja dostavi izveštaj. Đorđević je prijavio policiji da je napadnut u petak veče, a zatražio je i lekarski izveštaj. Konstatovane su mu lakše telesne povrede.

Podsetimo, vlasnik Megatrenda Mića Jovanović je u danu kad je objavio da odustaje od prodaje rekao i da su se Univerzitetu Megatrend javili ljudi koji su izdavali stambeni i poslovni prostor kupcu Megatrenda. Prema njihovim rečima, Dejan Đorđević im je ostao dužan, od nekoliko stotina do nekoliko hiljada evra.

Jovanović je u intervjuu za N1 rekao da je navodnom kupcu njegovog univerziteta Dejanu Đorđeviću verovao na reč, jer ga je, kaže, omađijao svojom elokvencijom i sugestivnošću. Tek nakon što su mediji otkrili da je reč o potencijalnoj prevari, Jovanović je, tvrdi, shvatio da je prevaren, i odlučio da pokrene postupak raskida ugovora. Jovanović se, u intervjuu osvrnuo i na diplomu ministra policije, navodeći da je Nebojša Stefanović morao da polaže dodatne ispite pre nego što je dobio diplomu tog univerziteta.