Supernova tražila privremenu meru vraćanja kanala United Media

Vesti 20. jan 202015:03 > 15:11
Shutterstock

Supernova je pozvala kompaniju United Media da pošalje predlog ugovora svim kablovskim operatorima koji posluju pod brendom Supernova, pod istim uslovima i istim tekstom ugovora kakav je ranije imao Radijus vektor i sa dozvolom za emitovanje svih kanala United Media, uključujući Novu S, Novu Sport i N1.

POVEZANE VESTI

„Što se tiče Telekoma Srbija ponavljamo da smo u više navrata u pisanoj formi iskazivali spremnost da emitujemo sve kanale United Media, uključujući Novu S, Novu Sport i N1, ali ponudu i ugovor nikada nismo dobili u pisanoj formi“, navodi se u saopštenju Supernova brenda.

Dodaje se da očekuju iste uslove kao i za operatora Radijus vektor, jer bi tako i jedni i drugi pokazali da brinu o korisnicima.

Supernova očekuje poziv danas i poziva United Mediju da im dozvoli da ponovo emituju sve njihove kanale na kablovskim kanalima pod brendom Supernova, što uključuje i kanale Nova S i Nova sport.

Ističu da su Komisiji za zaštitu konkurencije prijavili povredu tržišnih uslova i tražili privremenu meru vraćanja kanala N1, Spot klub i drugih kanala svim korisnicima na teritoriji Srbije.