Građani nastavljaju s pružanjem podrške, sve više poruka #DaSeVidiN1

Vesti 28. jan 202008:05 > 21:28
N1

Broj građana koji se na društvenim mrežama pridružuju inicijativi #DaSeVidiN1 svakodnevno raste. Podršku televiziji N1 u vidu pisanih i video poruka ostavljaju brojne kolege, ličnosti iz javnog života i građani.

Ako i vi mislite da N1 treba da bude dostupan u svim kablovskim sistemima, pa i u onim koje kontroliše država, kažite nam video porukom zašto uz #DaSeVidiN1.

Prethodna dva dana gledaocima su se obratile mnoge naše koleginice i kolege s objašnjenjem zašto treba #DaSeVidiN1. Danas su to učinili i ostali naši novinari.  

„Neotuđivo pravo svakog čoveka je pravo na objektivno informisanje. Objektivno informisanje je kada istu stvar, događaj ili pojavu posmatrate iz različitih uglova. N1 se upravo zbog toga i trudi da vas obaveštava iz različitih uglova i da vama da pravo da imate svoj stav“, rekla je Maja Žeželj.

„Rekonstrukcije gradskih ulica i trgova, protesti, štrajkovi, zagađen vazduh, Beograd na vodi… neke su od tema koje svakodnevno obrađujemo na profesionalni način, objektivno i bez kompromisa. Kako biste i dalje znali stvari od javnog interesa koje drugi nastoje da zataškaju, važno je da nas podržite. Da se vidi N1“, poručila je reporterka N1 Dušica Jovanović.

„Naša neugodna pitanja mnogima su podigla temperaturu. Sa druge strane, neki su ostali zaleđeni i bez odgovora. Ukoliko želite da se oblaci dezinformacije raziđu i da vas obasja sunce istine, podržite nas“, kazala je meteorološkinja Milena Lazarević.

„Funkcija propagande je da maskira istinu, a pravo svakog građanina je da istinu zna. Zato nam pomozite da odbranimo to pravo“, kazala je producentkinja Majda Šovljanski Banjanović.

Da se vidi N1 žele i građani i javne ličnosti, koji ostavljaju svoje komentare na društvenim mrežama:

https://twitter.com/fmMaestro1/status/1222132262839443456