Uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva u Dobanovcima

Vesti 11. feb 202013:01 > 13:05
Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Z.I.O. (1995) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i N.B.( 1994) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, saopštio je MUP Srbije.

POVEZANE VESTI

Sumnja se da je u jednom ugostiteljskom objektu u Dobanovcima oko ponoći najpre došlo do tuče više osoba, a potom je osumnjičeni Z.I.O iz puške ranio dvadesetsedmogodišnjeg muškarca.

„Osumnjičeni Z.I.O. i N.B. su nakon toga automobilom pobegli sa lica mesta i zbog neprilagođene brzine sleteli u jarak. Tom prilikom osumnjičeni Z.I.O. je zadobio teške telesne povrede.  N.B. se tereti da pušku, iz koje je, kako se sumnja, pucao Z.I.O., zakopao u njivi kako bi je sakrio. Osumnjičenom N.B. određeno je zadržavanje do 48 časova, dok će osumnjičeni Z.I.O., po završetku lečenja, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu“, kaže se u saopštenju.