Veroljub Stevanović ponovo kandidat za gradonačelnika Kragujevca

Izbori 2020 03. mar 202016:33 > 16:37
N1

Bivši gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović biće ponovo kandidat za tu funkciju, rečeno je na promociji 100 projekata koje će koalicija "Svi na ovu stranu" realizovati u naredne četiri godine ukoliko pobedi na predstojećim lokalnim izborima.

Stevanović će na lokalnim izborima u Kragujevcu biti nosilac liste koalicije „Svi na ovu stranu“, koju čine Zajedno za Šumadiju, Zdrava Srbija, kragujevački odbori Srpskog pokreta obnove i Bolje Srbije.

Lista, svesna položaja i stanja u kome se danas nalazi Kragujevac, do pre nekoliko godina po uspešnosti i razvoju treći grad u Srbiji, izlazi na izbore odlučna u nameri da mu vrati mesto koje mu pripada po istorijskom, političkom, ekonomskom, obrazovnom, kulturnom i svakom drugom osnovu, rečeno je na predstavljanju projekata.

Istaknuto je da je cilj da Kragujevac bude lider „što je apsolutno moguće, jer grad ima mnogo neiskorišćenih potencijala, a Veroljub Stevanović ima potrebno znanje, iskustvo i kontakte“ da kao gradonačelnik realizuje planirane projekte.

Stevanović je ranije potpisao koalicioni sporazum sa predsednikom Zdrave Srbije Milanom Stamatovićem i predsednikom Bolje Srbije Draganom Jovanovićem o učešću na parlamentarnim izborima.