Naprednjak iz Kragujevca predvodi grupu građana na lokalnim izborima

Izbori 2020 14. mar 202012:55 > 12:57
N1

Član Srpske napredne stranke (SNS) i direktor kragujevačkog Zavoda za zbrinjavanje odraslih "Male Pčelice" Vladica Stanojević predvodiće na predstojećim lokalnim izborima grupu građana "Dr Vladica Stanojević".

Stanojević je rekao da je za dva dana prikupljeno oko 1.000 potpisa podrške građana. Stanojević je rekao da će lista za lokalne izbore imati od 50 do 60 kandidata za odbornike i da je na njoj „mnogo“ članova SNS-a.

POVEZANE VESTI

„Mi nećemo napuštati stranku i podržavamo na republičkim izborima listu ‘Aleksandar Vučić – Za našu decu'“, kazao je ovaj član SNS.

Reagujući na izjavu gradonačelnika Kragujevca Radomira Nikolića da bi po statutu Srpske napredne stranke trebalo da bude isključen iz članstva ukoliko se kandiduje na lokalnim izborima, a o tome ne obavesti stranku, Stanojević je kazao da je jedan od osnivača SNS i da će o njegovom članstvu odluku doneti stranka.

Srpska napredna stranka sa koalicionim partnerima učestvovaće na lokalnim izborima u Kragujevcu sa listom „Aleksandar Vučić- za našu decu“. Prvi na toj listi je član SNS Nikola Dašić, a na njoj nema aktuelnog gradonačelnika iz redova naprednjaka, Radomira Nikolića.