Obradović: Za mene policijski čas više ne postoji, ukinuli su ga plaćenici SNS-a

Vesti 30. apr 202010:14 > 10:18
FoNet/Aleksandar Levajković

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je da je policijski čas u Srbiji ukinut u sredu uveče i da više ne važi, a prekršili su ga "plaćenici" Srpske napredne stranke koji su pokušali da zapale Beograd, kao i policija na čelu sa Nebojšom Stefanovićem koja im je to dozvolila.

Obradović je u pisanoj izjavi naveo da se „niko od građana nije odazvao“ na poziv poslanika SNS-a Vladimira Đukanovića da u sredu u 20.30 daju podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

POVEZANE VESTI

Kako je istakao, posle tri večerii „ogromne buke“ koju su građani širom Srbije podigli kao vid protesta protiv „nenormalne vlasti, vlastodršci su u sredu uveče pokušali da organizuju kontramiting“.

Obradović navodi i da to nije uspelo jer je podrška članova i simpatizera SNS-a izostala, i da su se pojavili „samo plaćeni aktivisti SNS“ koji su na krovovima nekoliko zgrada u Beogradu pravili bakljadu, „dovodeći u opasnost živote stanara“ u tim zgradama.

„Iako je u toku bio policijski čas ovi nepoznati ljudi, koji očito ne stanuju u pomenutim zgradama, mirno su došli i otišli, a da pripadnici policije uopšte nisu reagovali već su očito imali signal da im asistiraju u ovim zabranjenim aktivnostima“, smatra Obradović.

Zbog toga, on je najavio da će danas u 18 sati otići na protest protiv „ove nenormalne vlasti“ koji lideri ujedinjene opozicije organizuju ispred Doma Narodne skupštine, dodavši da policijski čas za njega „više ne postoji“.

Sve informacije o koronavirusu možete pročitati u Blogu uživo i na stranici Koronavirus.