Pokret slobodna Srbija se formalno priključuje strankama u bojkotu

Vesti 25. maj 202020:39 > 20:45
Slobodna Srbija

Predsedništvo Pokreta slobodna Srbija (PSS), koga čine bivši članovi Pokreta slobodnih građana (PSG), saopštilo je da se od i formalno priključuje političkim organizacijama opozicije u bojkotu izbora 21. juna ove godine.

Oni su naveli da je ujedinjena opozicija stavila na stranu sve političke nasuglasice i razlike u političkim orijentacijama i očistila se od „performans stranaka“, koje su, kako su kazali, „slagale narod, zagovarajući bojkot“, a sada u saradnji s režimom izlaze na lažne izbore.

„Ovo nije samo bojkot izbora, ovo je bojkot korumpiranog sistema, kriminalne vlasti, bojkot lažnih diploma, otetih institucija i zarobljenih medija. Ovo je bojkot svega što gradjane Srbije čini porobljenim, čini zbunjenim, prevarenim i obespravljenim“, navodi se u saopštenju. Kako su rekli, to je i bojkot „marionetske opozicije u rukama autokratske vlasti“.

„Građani, pridružite nam se u bojkotu, ne izlazite na lažne izbore, ne podržavajte lažnu opoziciju i kriminalnu vlast! Ne učestvujte u ovoj eroziji naše zemlje! Oslobodićemo Srbiju zajedno! Hunti se bliži kraj!“, poručili su iz predsedništva PSS.